УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

ЯК І ЧИМ УТЕПЛИТИ БУДИНОК, ЩО ВАРТО ВРАХУВАТИ?

insul1

hqdefaultТе, що стадія утеплення будинку має величезне значення і вага — давно відомий факт, але не кожен представляє всі труднощі і складнощі, які можуть виникнути в процесі робіт над цим. Якщо раніше утеплення будівель домагалися шляхом збільшення стін, то зараз з цією справою йде набагато простіше, так як на ринку з’явилися сучасні тепло ізолюючі матеріали. Вони дуже легкі, володіють великою морозостійкістю і малою теплопровідністю, підходять не тільки при будівництві нових будівель, але і при їх утепленні. Завдяки цим матеріалам ви заощадите на опаленні будинку. Крім того, теплоізоляція захистів вас від неприємних атмосферних опадів і перепаду температур. Дуже важливо, щоб будинок утеплювали якісно і професійно, в іншому випадку можуть виникнути такі проблеми, як вимивання стін і поява містків холоду, через що різко знизиться ефект від проведених робіт з утеплення. Напевно, кожен, хто брався утеплювати стіни, задавався питанням, а скільки ж треба утеплювача? Нижче розглянемо кілька факторів, що впливають на кількість утеплювача.

Товщина утеплення стін залежить від наступних факторів:

  • регіон і місце, де перебувати споруда,
  • з якого матеріалу побудований будинок,
  • сама товщина несучих стін,
  • вид утеплювача

Далі поговоримо про способи утеплення …

Бюджетний варіант

У магазині можна придбати рулонний утеплювач. Купуєте його стільки, скільки вам треба, потім наклеюєте на стіну. Чекаєте пару годин і перед вами — хороша морозостійка стіна.

Другий варіант

Нещодавно з’явився спосіб утеплювати стіни за допомогою напиленняпінополіуретанової піни. Варто відзначити, що на сьогоднішній день пінополіуретан є матеріалом з найнижчим рівнем теплопровідності, що робить його, безсумнівно, одним з кращих утеплювачів. До недоліків можна віднести тільки його ціну, але, як відомо, якісні матеріали не бувають дешевими.

Отже, підіб’ємо невеликий підсумок. По-перше, важливо на яку суму грошей ви розташовуєте, тобто скільки грошей хочете витратити на утеплювач. І тут можуть виникнути складнощі з вибором, так як утеплювачів на сучасному ринку представлено чимало. По-друге, зверніть увагу на правильність і послідовність утеплення.

Після того, як всі роботи з утеплення будуть завершені, ваш будинок стане затишним, теплим і ідеальним місцем для комфортного життя …

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *