УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Якісна теплоізоляція овочесховища пінополіуретаном

erkovcy-036

Утеплення овочесховища

Сучасну технологію утеплення пінополіуретаном використовують в промисловому і цивільному будівництві. Проте цими сферами справа не обмежується, споруди господарського призначення також можна ізолювати, застосовуючи метод напилення ППУ. Затребуваність цього утеплювача обумовлена ​​його унікальними характеристиками:

  •  -Низькою теплопровідністю;
  • — Прекрасною адгезією;
  • — Низькою паропроникністю;
  • — Відмінною звукоізоляцією.

  Утеплення картоплі-і овочесховищ пінополіуретаномБез-имени-14

 Зберегти зібраний урожай в цілості — ось завдання, що стоїть перед овоче- та картоплесховищ. Не можна допустити псування, відсирівання, гниття продукції, розміщеної в спорудах. Щоб овочі мали товарний вигляд, були якісними як можна довше, потрібно створити в приміщеннях оптимальний мікроклімат. А для цього доведеться контролювати температуру і вологість, приводячи їх у норму.

 Важливість утеплення

Якісна теплоізоляція таких споруд — це основа основ, від її ефективності залежить подальша «доля» продукції. Чим краще умови всередені приміщень, тим довше зберігаються овочі, тим вище їх якість, і, як наслідок, ціна. Щоб атмосфера всередині споруд була оптимальною, необхідно подбати про теплоізоляції. Напилювання ППУ — це сучасна технологія, яку широко використовують за кордоном. Такий метод стане найкращим виходом із ситуації, якщо ви плануєте будівництво або щойно звели овоче- або картоплесховище.

 Чому ППУ кращий?

Утеплення овочесховища проводиться в кілька етапів і не займає багато часу, даючи можливість отримати відмінний результат. Низька теплопровідність пінополіуретану — його основний козир. Цей матеріал володіє і іншими, не менш вражаючими властивостями. Якщо ви провели утеплення ППУ, на металевих поверхнях не буде утворюватися конденсат, адже матеріал має низьку паропроникність. Крізь товщу утеплювача не проникає волога, тому він не відволожується, не гниє. Крім того, в шарі ППУ не розмножуються мікроорганізми і грибки, через які можуть зіпсуватися овочі.Без-имени-15

 Утеплення зерносховищ напиленням ППУ

 У будівлях сільськогосподарського призначення зберігають не тільки різні види овочів і фруктів, а й зерно — стратегічний продукт для нашої країни. Щоб протягом усього року пшениця, жито, овес, ячмінь та інші зернові знаходилися у повній цілості, потрібно задіяти сучасні споруди — зерносховища. У цих приміщеннях створюють «правильні» умови, за яких урожай не псується.

 Теплоізоляція — запорука збереження зерна

Важливість теплоізоляції можна недооцінювати, вона допомагає утримати температуру всередині приміщення на належному рівні. Для зерна пагуба не тільки нагрів, але і переохолодження, тому утепленню зерносховищ потрібно приділити особливу увагу. Крім того, необхідно стежити за показниками вологості в приміщенні, прибрати з нього зайву вологу, через яку зерно може зіпсуватися.

 Сучасна теплоізоляція

Завдяки своїм властивостям, напилюваний ППУ є одним з кращих утеплювачів на сьогоднішній день. Він допомагає підтримувати температуру в приміщеннях, перешкоджає проникненню вологи всередину, утворення конденсату на металевих поверхнях. Ізоляція, напилення за допомогою спеціального обладнання, мало важить, тому не перевантажує несучі конструкції. Крім того, УППУ є ще воно цінна якість — шар утеплювача складає всього 8-10 см, тому в товщі матеріалу не можуть оселитися гризуни і дрібні шкідники.

 Якісне утеплення свинарника чи корівника

Пінополіуретан активно використовують у тваринництві, з його допомогою виконують теплоізоляцію корівника і свинарників. Фахівці знають, що тварини, що містяться в правильних умовах, краще харчуються, швидше ростуть і набирають вагу. Вони добре розмножуються, дають більше м’яса і молока. Тому якість життя свиней і корів — це найважливіший фактор успіху.

  Утеплення ППУ — ефективне вирішення проблем

   Щоб забезпечити тваринам оптимальні умови, потрібно постійно стежити за температурою в приміщеннях, де вони утримуються. Виконавши напилення ППУ, можна помітно знизити втрати тепла лачерез покрівлю та стіни, надовго вирішивши проблему додаткового опалення. Пінополіуретан безпечний для людей і тварин, він не завдасть шкоди здоров’ю свиней і корів, а також персоналу, що працює в приміщеннях.Без-имени-16

Переваги пінополіуретану

Термін служби ППУ складає 30-50 років, тому витрати на проведення робіт з утеплення окупляться багаторазово. У процесі напилення не застосовуються додаткових кріпильних елементів, тобто можна назавжди забути про містках холоду, при цьому заощадити гроші на додаткових матеріалах.

 При застиганні ППУ утворює монолітний шар, в якому немає швів і порожнеч. Цей утеплювач відрізняється високою якістю, він легкий, міцний, надійний, його можна наносити на поверхні складної конфігурації. Пінополіуретан- це матеріал 21 століття, який можна і потрібно використовувати в сучасному сільському господарстві.

 

Без-имени-18

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *