УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення басейнів, теплоізоляція напиленням

Без-имени-8

Одним з важливих етапів будівництва басейну є теплоізоляція. Недостатньо вирити котлован і встановити чашу. Необхідно провести повний цикл робіт, і грамотно виконати утеплення басейну. Тільки в цьому випадку гроші будуть витрачені не даремно. Ваш басейн стане чудовим місцем для сімейних розваг, дитячих ігор і спортивних занять.

 Без-имени-6   Часто люди не розуміють, навіщо потрібна теплоізоляція, тому не приділяють їй належної уваги. Це серйозна помилка, яку потім дуже складно виправити. Чаша басейну лежить на грунті, тому між ними йде інтенсивний теплообмін. У холодну пору року тепловтрати будуть дуже істотними. В результаті вода в басейні буде швидко охолоджуватися.

 Що потрібно робити? Провести роботи по теплоізоляції чаші басейну. Тільки в цьому випадку ви отримаєте відмінний результат. Вибір матеріалу — це ще одне питання, що вимагає зваженого підходу. Можна зупинитися на традиційних недорогих утеплювачах. Проте у них є слабке місце — між плитами матеріалу залишаються стики і зазори, через які йде тепло.Без-имени-7

Ми живемо в 21 столітті, тому потрібно вибирати сучасні матеріали і прогресивні технології. Наша компанія пропонує утеплення басейнів за допомогою жорсткого ППУ. Цей матеріал з низьким коефіцієнтом теплопровідності все чаші використовують для теплоізоляції різних об’єктів. При напилені утворюється монолітний шар, в якому немає швів.

 Саме безшовність матеріалу робить його одним з кращих утеплювачів на сьогодні. Проводячи напилення пінополіуретаном, ви отримуєте якісний теплоізоляційне покриття, яке служитиме більше 30 років. Утеплювач не схильний до гниття, екологічний і безпечний. Крім того, пінополіуретан захистить від корозії металеві елементи конструкції.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *