УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Чому треба використовувати пінополіуретан (ППУ)?

Без-имени-13

Утеплення пінополіуретаном (ППУ) методом напилення або заливки дозволяє зберігати в будинку тепло взимку і прохолоду влітку і значно знижує споживання енергоносіїв, що в підсумку призводить до економії при оплаті рахунків за ЖКП. Напиленням ППУ можна утеплювати будь-які складні геометричні поверхні, при цьому відсутня будь-яка необхідність у кріпильних елементах, а також у супердифузійних мембранах і пароізоляції. Внаслідок того, що рідкий ППУ під високим тиском наноситься на ізольовану поверхню, він повністю вкриває поверхню монолітним шаром, затікає і заповнює дрібні порожнини, зазори і тріщини . У результаті напилення ППУ утворюється суцільний безшовний теплоізоляційний шар, який надійно пов’язаний з основою. Там де укладання плитних або рулонних теплоізоляторів не те що скрутна, але навіть і неможлива, пінополіуретан легко наноситься і володіє чудовою адгезією практично до будь-якого матеріалу.

«Процес напилення пінополіуретану»Без-имени-13

ППУ допомагає заощадити на рахунках за опалення і кондиціонування.

Американське агентство захисту навколишнього середовища (US EnvironmentalProtectionAgency) підрахувало, що в США домовласники, які утеплили свої будинки пінополіуретаном можуть заощадити до 20% на опаленні і кондиціонуванні повітря і до 10% на загальному споживанні енергії.

Ізоляція з ППУ володіє найнижчим коефіцієнтом теплопровідності серед інших ізоляційним матеріалів: 0,019-0,03 Вт / (м * С)

Оскільки шар ППУ щільністю від 28 кг / куб.м перешкоджає екс-, інфільтрації повітря і є паронепроникним, створюється додатковий захист від дифузії водяної пари, яка утворюються через різницю парціальних тисків зовнішнього і внутрішнього повітря, тим самим знижується навантаження на систему опалення та кондиціонування для підтримки необхідної вологості всередині будинку.

Економія на кліматичному обладнанні

Застосування ізоляції з ППУ дозволяє використовувати на 35% менш потужне кліматичне обладнання в порівнянні з традиційними теплоізоляційними матеріалами.

Зменшення протягів, шуму

ППУ ефективний бар’єр для повітря.

ППУ підвищує звукоізоляцію приміщення.

Ізоляція ППУ надійно усуває всілякі протяги за рахунок перекриття найдрібніших зазорів, отворів і тріщин в конструктиві будинку, створює більш комфортну внутрішнє середовище.

Перешкоджає проникненню комах і гризунів

Герметизація швів, стиків і зазорів з використанням ППУ надійно захищає від проникнення комах і гризунів.

Надійний захист від проникнення вологи, конденсату і насичення вологою.

Проникнення вологи і вогкості всередині будинку може призводити до утворення грибка і цвілі, цьому сприяють зазори і тріщини в конструкції будівлі, а також конденсат, який утворюється холодну пору року і скупчується на елементах покрівлі і в огороджувальних конструкціях. Будинок, утеплений пінополіуретаном, надійно захищений від утворення конденсату і вологи, тому ППУ не пропускає вологи і перешкоджає утворенню конденсату.

Довговічність

Не секрет, що традиційні утеплювачі, а зокрема мінвата з роками втрачають свої теплоізоляційні властивості і їх необхідно періодично замінювати для підтримки комфортної температури в будинку. Спінений поліуретан є абсолютно хімічно інертним матеріалом, не руйнується і не розкладається з часом, тому термін експлуатації ППУ — більше 30 років.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *