УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Теплоізоляція та утеплення труб з використанням пінополіуретану і шкаралуп ППУ

Напыляемый-пенополиуретан

Без-имени-14Утеплювач є ключовим будівельним матеріалом, який, незважаючи на свою непомітність, здатний створювати комфорт, тепло і затишок у Вашому домі. Утеплення труб, покрівлі та фасадів можливо різноманітними методами, але найбільш вигідним вважається використання пінополіуретану. Цей матеріал є міцним і досить легким. Він являє собою екологічно чистий і довговічний матеріал, період експлуатації якого (у разі відсутності механічних руйнувань) становить понад 40 років. Його структура відрізняється слабкою теплопровідністю і вкрай низьким теплопоглинанням в порівнянні з матеріалами, які мають аналогічні властивості. Затребуваність пінополіуретану цілком пояснюється тим, що його можна отримувати прямо на тому місці, де він надалі буде використовуватися. Крім того, він характеризується високою надійність і низькою паропроникністю, завдяки чому теплоізоляція і утеплення труб на сьогоднішній день вже практично не представляється без нього.

Як джерело для отримання цієї речовини виступають рідкі засоби, в результаті змішування яких у заданих пропорціях починається хімічна реакція і формується піна. Також з пінополіуретану виготовляють матеріали всілякої жорсткості і отримують багато виробів, які в подальшому, після переробки, застосовуються в практичних всіх галузях агро промислового комплексу.

 На сьогоднішній день одним з найбільш затребуваних і універсальних теплоізоляторів застосовуваний для утеплення труб є шкаралупи ППУ. Вони характеризуються рядом незаперечних переваг:

 

  1. Вкрай низький рівень теплопровідності. Пінополіуретан, з якого створюються шкаралупи, відрізняється найбільш низьким коефіцієнтом теплопровідності — 0, 021 Вт / мК. За рахунок цього пенополиуретановие шкаралупи перевершують власні аналоги з будь-якого традиційного матеріалу в кілька разів. В результаті численних досліджень було встановлено, що теплоізоляція труб із застосуванням пінополіуретанових шкаралуп вважається швидко окупилася і економічно вигідним рішенням.
  2. Значний період експлуатації. Шкаралупа ППУ, яка не має захисного покриття, не втрачає власних експлуатаційних характеристик протягом 25 років. Якщо ж експлуатація відбувається в умовах приміщення або цей матеріал володіє захисним панциром, то термін його служби збільшується до 50 років. Крім того, шкаралупи з пінополіуретану з успіхом можуть витримувати більше тисячі циклів розморожування / заморозки.
  3. Абсолютна несприйнятливість до активності біологічних організмів. Матеріал, з якого створюються шкаралупи, повністю несприйнятливий до негативної активності цвілі і різноманітних грибків. Окремої уваги заслуговує той факт, що утеплення труб за допомогою цих шкаралуп не боїться навіть дрібних шкідників і гризунів.
  4. Несприйнятливість до вологи. Серед основних особливостей пінополіуретану вважається його закрита структура пір, завдяки чому він не просто прекрасно зберігає тепло, але й не надає волозі можливості просочуватися. Саме за рахунок цього шкаралупа ППУ, безпомилково моніторування на трубу, відмінно захищає її від корозії.
  5. Можливість експлуатації в найбільш різноманітних температурних режимах. Кожна шкаралупа ППУ може зберігати власні властивості при перепадах температур від -170 до +130 градусів. Ця особливість надає можливість застосовувати цей теплоізоляційний матеріал в різних напрямках господарства і промисловості.
  6. Невеликі витрати на монтаж. Процес установки шкаралупи ППУ є досить простим і потребує мінімумі фінансових витрат і вільного часу. Слід зауважити, що команда зі всього двох працівників без значних зусиль за зміну здатна на 300-метровому відрізку трубопроводу облаштувати ізоляцію.
  7. Екологічна безпека. Безліч всіляких досліджень довело, що теплоізоляція та утеплення труб за допомогою пінополіуретанових шкаралуп є абсолютно безпечним для здоров’я людини варіантом. Вони пожежобезпечні, не виділяють отруйних речовин і запаху.
Об

Струны для акустики тут - Monkey Music с доставкой по Украине

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *