УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Пінополіуретан перешкоджає утворенню льоду і бурульок на даху будинку

Без-имени-4

«Дах покритий бурульками»

Без-имени-2

У зимово-весняний час недостатня або неправильно виконана теплоізоляція горищного перекриття або підпокрівельного простору будинку, крім значних тепловтрат, може стати причиною утворення криги і бурульок на карнизі та інших елементах даху. Сніг, потрапляючи і накопичуючись на «дихаючої» даху, з часом неминуче тане. Тала вода стікає по похилому даху, залишає теплу поверхню і замерзає, повисаючи на її карнизах у вигляді небезпечної крижаної маси, яка деформує всю покрівлю та систему водостоку.

«Дах, обвішаний бурульками»

Без-имени-3

Причинами утворення бурульок і полою на даху є недостатня вентиляція горищного приміщення і недостатнє або неякісно виконане утеплення покрівлі або горищного перекриття, а також надлишкова паропроникність утеплювача.
Так таким чином,сніг що випав на дах, тане? Давайте розберемося.

«Погане утеплення покрівлі»

Без-имени-4
По-перше, тепле повітря, що утворюється в результаті роботи опалювальних приладів, будучи легше холодного в результаті природної конвекції неминуче піднімається вгору. По-друге, накопичуючись в підпокрівельному просторі внаслідок недостатньої теплоізоляції, тепле повітря починає повільно просочуватися крізь конструкцію даху будинку. Коли температура покрівлі досягне граничного значення, сніг на її поверхні почне танути і, повільно перетворюючись на воду, буде стікати вниз по скатах. На карнизах, де температура даху значно нижче, вода знову застигає і перетворюється на небезпечні криги і бурульки.
І напевно, Ви коли-небудь помічали, що на деяких дахах будинків сніг довго не тане, а на деяких тане майже відразу. Одні будинку густо обвішані величезними довгими бурульками, а інші — ні.
«Порівняння дахів будинків з поганою і гарною теплоізоляцією»

Без-имени-5
Розтанув на даху сніг і звисають бурульки і полою — свідоцтва неякісної або недостатньої теплоізоляції будинку. І всупереч існуючій думці, той будинок, на якому сніг не тане довше інших або не тане взагалі, володіє більш якісною теплоізоляцією в порівнянні з будинком, в якому опалювальний котел або прилади працюють на повну потужність і опалюють навколишнє атмосферу.
ЧИМ НЕБЕЗПЕЧНО утворення льоду й бурульок НА ДАХУ?
Отже, ми з’ясували, що погана теплоізоляція є причиною утворення криги і бурульок на краях даху і її деформації. А чим небезпечні бурульки для автомобілів припаркованих внизу і перехожих ми всі прекрасно знаємо. Ніколи не вгадаєш, коли одна з них впаде вниз.
Крім цього, під час танення снігу на покрівлі і утворення надлишкової води, покрівельне покриття може дати текти.
«Протікання даху взимку»
Без-имени-6
Мал. Дахи, утеплені скловатою й ЕКОВАТОЙ, в зимову пору року
Неприємні мокрі патьоки на стінах і підлогах — не тільки спричинять капітальний ремонт покрівлі, але і повну заміну намоклого утеплювача, який вже не виконує функцію теплоізолятора.
Намоклі огороджувальні конструкції взимку можуть стати причиною промерзання стін, а також послужити сприятливим середовищем для виникнення і поширення цвілі і грибка.
ЯКЩО У ВАС ВЗИМКУ утворюється лід і бурульки на дахах, тоді ми йдемо до ВАС! ППУ ДОПОМОЖЕ!
Використовуючи пінополіуретан (ППУ) для внутрішньої теплоізоляції покрівлі або горищного перекриття, Ви створите надійний, монолітний і герметичний бар’єр, який не допустить витік теплого повітря, небажані протяги, танення снігу та утворення бурульок, а також захистить від можливих протьоків покрівельного покриття.
Утепливши покрівлю ППУ, нарешті ви помітите, що горищне приміщення (або мансарда) стане найтеплішим місцем у будинку, а сніг на вашій даху лежатиме ще довго, тоді як на дахах будинків з поганою теплоізоляцією розтанув сніг перетвориться в великі довгі бурульки.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *