УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення та гідроізоляція ангарів і складів пінополіуретаном (ппу).

   Ми проводимо  утеплення будь-яких промислових і адміністративних будівель таких як: склади,            овочесховища,  холодильні камери, паркування, цеху і т.д. найсучаснішими й ефективними методами.

Швидкомонтовані арочні ангари — все більш популярний вид будов    які використовуються як склади, для стоянки і збереження транспорту, для зберігання овочів, в якості виробничих цехів і навіть під приміщення для магазинів, ринків і т.д.

Така популярність ангарів пов’язана з особливостями їх будівництва — вони виготовляються з тонкої оцинкованої сталі і не вимагають фундаменту, балок або колон, інших підтримуючих конструкцій. Такі ангари довговічні і швидкі при збиранні, можуть бути побудовані на будь-якому грунті, а найголовніше їх ціна в рази менше аналогічного капітального будівлі. Все це робить арочні каркасні ангари все більш затребуваними на Українському ринку.

Однак, плюси конструкції таких ангарів перетворюються на їх незаперечні мінуси, коли заходить питання про експлуатацію готового ангара. Головний їхній недолік — тепло в будові зі сталі товщиною 1-1,2 мм. не хоче затримуватися довше, ніж на кілька хвилин. Адже температурний режим важливий для будь-якого виду діяльності. Обігріти велике приміщення ангару навіть якщо й можливо, то просто невигідно — рахунки за енергію введе господаря в глибокий шок.

Єдиним, реальним варіантом виходу з такої ситуації є проведення робіт з утеплення ангара (складу). Це дозволить значно знизити витрату енергії на його обігрів і отримати стабільний температурний режим в середині будови. Для утеплення ангарів сьогодні пропонуються різні матеріали — від традиційних рулонних утеплювачів з мінеральної вати, до різних пінопластів. Який же з них вибрати?

Утеплення ангару — дуже складна і дорога процедура, виходячи хоча б з його розмірів. Помилка при виборі утеплювача може обійтися дуже дорого  часто звичні способи утеплення, підходящі для утеплення будинків, абсолютно економічно невигідні, а іноді і неефективні.
Так, наприклад, при утепленні складів мінеральною ватою необхідно передбачити елементи її кріплення до каркаса, що в підсумку обтяжать конструкцію і порушить її цілісність. Це може призвести до зниження термінів експлуатації будівлі. До того ж такий утеплювач вимагає пристрою надійного пароізоляційного шару, інакше конденсат знищить шар утеплювача за лічені роки. Зазвичай такий шар формують з пароізоляційних полімерних плівок, але вони також вимагають кріплення, дороги, та й недовговічні — шар такої пароізоляції часто порушується через природних деформацій в ході експлуатації ангара.

Дуже складно рівномірно покрити всю поверхню ангара будь-яким теплоізоляційним матеріалом, що вимагає кріплення — завжди залишаються щілини і зазори, які значно знижують загальну ефективність всього теплоізоляційного шару. Та й тривають такі роботи дуже довго, адже практично завжди вони проводяться на значній висоті, а це робочий час знову таки потрібно оплачувати.

Найефективнішим способом утеплення ангара на сьогодні є утеплення за допомогою напилення пінополіуретану    (ППУ). Крім дуже високих теплоізоляційних показників цей спосіб утеплення володіє великою кількістю інших переваг, які ще виразніше видно при роботі зі значними обсягами і площами.

  • Не потрібно додаткового кріплення шару утеплювача до каркаса ангара — пінополіуретан має дуже високу адгезію до сталі і напилюється відразу на каркас.
  • Методом напилення пінополіуретану можна отримати рівномірний шар без тріщин, зазорів і містків холоду.
  • Пінополіуретан(ППУ) напилюється на поверхню будь-якої конфігурації і форми, в тому числі на горизонтальні поверхні (можна утеплити стелю)
  • Пінополіуретан (ППУ)має дуже низькою паропроникністю, що робить непотрібним пристрій додаткових шарів пароізоляції.
  • Пінополіуретан довговічний — термін служби до 50 років.
  • Роботи з утеплення ангара напиленням пінополіуретану за часом займуть в рази менше, ніж утеплення альтернативними матеріалами (1000м2 — від 2 днів).
  • Утеплення складів шаром пінополіуретану 50мм аналогічно утепленню шаром в 150мм мінеральної вати.
  • При напиленні можна отримати будь-яку необхідну товщину шару, виходячи з очікуваного температурного режиму.
  • Пінополіуретан(ППУ) екологічно чистий і не підтримує горіння.
  • Невисока щільність матеріалу дозволяє уникнути додаткових навантажень на конструкцію.

Всі ці факти роблять використання будь-яких інших матеріалів попросту неефективними, як з економічної точки зору, так і з точки зору якості отриманого результату. Наша компанія має великий досвід в утепленні великих об’єктів методом напилення пінополіуретану, в тому числі і досвід роботи на великих висотах. Наші фахівці готові взятися за виконання навіть найскладніших замовлень.

 

 

Зателефонуйте нам, і ми розповімо про технології напилення ППУ і дамо відповідь на будь-які питання.

Ми працюємо по всій території України!
Звертайтеся — ми завжди раді своїм клієнтам!

0506740231  ,0660263236, 0673363057,0978873294
Пошта: p.p.u-dolina@ukr.net

Об