УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення та гідроізоляція фасадів пінополіуретаном (ппу).

Середньовічні будівельники, споруджуючи фортеці і замки, не здогадувалися про те, що комусь може знадобитися утеплення стін ззовні — значна кам’яна кладка надійно берегла тепло. Сьогодні такі споруди рідко хто може собі дозволити, та й потреби в цьому немає: сучасні технології надають можливість створювати красиві і надійні будинки, економлячи їхнім власникам  час, і гроші. Однак коефіцієнт теплопровідності популярних будівельних матеріалів нашого століття серйозно поступається каменю старовинних споруд. Найбільші втрати тепла відбуваються саме через стіни, тому якісне зовнішнє утеплення фасаду будинку дозволяє істотно заощадити на його опаленні.

А  чому саме зовні? Вся справа в тому, що хоча виконувати роботи всередині будівлі набагато простіше, внутрішнє утеплення стін призводить до скорочення корисної площі приміщень, до того ж при такій ізоляції матеріал, з якого побудований будинок, не прогрівається і, піддаючись перепадів температур, починає руйнуватися. Утеплення зовнішніх стін будинку дозволяє винести точку роси за їх контури, що запобігає утворенню конденсату і появи всередині будівлі цвілі і грибка, при цьому будова ще й надійно захищається від агресивного впливу зовнішнього середовища — опадів, морозу, ультрафіолетового випромінювання і т.д.

 

Деталізація утеплень:

Значні тепловтрати через стіни приміщення Незначне зменшення тепловтрат Тепловтрати значно зменшились
1. Стіни піддаються впливу перепадів температури. 2. Точка роси знаходиться всередині стіни, що веде до утворення конденсату і поступове руйнування конструкції.3. Втрати тепла можуть досягати до 80%. 1. Стіни не зберігають і не накопичують тепло, схильні  до промерзання і дії перепадів температур. 2. Між внутрішньою стіною і теплоізоляційним шаром виникає зона конденсації водяної пари.3. Точка роси виведена за межі стіни, але при цьому через різницю температур між теплоізоляцією і стіною утворюється волога, що може призвести до виникнення грибкового нальоту.

4. Стіна знаходиться в негативних температурах.

1. Стіни не схильні до перепаду температур, зберігають тепло. 2. Точка роси виведена в зовнішній теплоїзолірующий шар, завдяки чому виключена можливість утворення конденсату, стіна залишається сухою

Переваги теплоізоляції з пінополіуретану (ППУ)

  • щільно прилягає до поверхні будь-якого типу;
  • не схильний до гниття і дії бактерій;
  • зберігає експлуатаційні властивості в широкому діапазоні температур;
  • не самозаймається і не підтримує процесу горіння;
  • утеплення будинку зовні крім своїх основних функцій забезпечує відмінне шумопоглинання;
  • простий в нанесенні — затвердіння настає протягом п’яти секунд, незалежно від конфігурації оброблюваної поверхні заповнюючи шви і щілини;
  • не потребує додаткового кріпленні;
  • довговічний (термін експлуатації більше 30 років);
  • екологічно чистий.

Зовнішнє утеплення будинку пінополіуретаноммає вигляд нерівної шуби, тому він потребує кінцевої обробки. Не рекомендовано залишати шар ППУ відкритим — матеріал, як і монтажна піна, втрачає якісні характеристики при тривалому впливі ультрафіолетових променів. Під впливом УФ випромінювання ППУ жовтіє, а потім коричневою і починає руйнуватися. Для захисту достатньо буде просто пофарбувати утеплення зовнішньої стіни фарбою будь-якого типу. Хороший результат дає використання Пінополіуретан(ППУ)у поєднанні з навісними фасадами. На першому етапі на стіни кріпиться решетування на підвісах. При цьому між майбутнім облицювальною шаром і стіною залишають зазор такої величини, щоб не тільки напилити бажаної товщини ППУ, але і залишити додаткове повітряний простір в 2 см, що потрібно для видалення надлишків вологи. Після того як зовнішнє утеплення стін виконано, по латах облицьовують фасад бажаним навісним матеріалом — плиткою, сайдингом і т.д.

 

Зателефонуйте нам, і ми розповімо про технології напилення ППУ і дамо відповідь на будь-які питання.

Ми працюємо по всій території України!
Звертайтеся — ми завжди раді своїм клієнтам!

Тел.

0506740231  ,0660263236, 0673363057,0978873294
Пошта: p.p.u-dolina@ukr.net

Об